10 жовтня 2016 | Фоміна Віра

Наші учні у проекті «Creative Art-Street Night»

20161007_075839 nasha-hordist«Увага! Черкаський державний технологічний університет спільно з ГО «Центр соціальних комунікацій» за підтримки бізнес-структур області та проекту ЄС/ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду» оголошує початок широкомасштабного проекту «Будуємо нові мости». Протягом року будуть реалізовані креативні нетрадиційні заходи з метою налагодження соціального діалогу та досягнення єдності в суспільстві. Глобальна ідея Проекту полягає в налагодженні глобального партнерства між усіма членами суспільства, пошуку спільних інтересів бізнесу, науки та громадського сектору, активізація молоді для розбудови цивілізованої, незалежної та розвиненої держави України.»

І як можна не відгукнутися на таке запрошення?! Творча група Нашої Першої під керівництвом заступника директора із виховної роботи Н.А. Силки відразу вирішила, що ми також станемо частиною масштабного проекту.

До участі в конкурсі були запрошені навчальні заклади з усієї України. Завдання перед ними поставили непросте – виготовити короткометражну відеороботу відповідно до теми однієї із номінацій. Ми ж прийняли рішення, що створимо ролик-презентацію Цілей сталого розвитку «Ми – за цілі сталого розвитку!!!». Ідея виникла одразу. Втілилася вона у відеороботі

Її створили одинадцятикласники Артур Люлька та Мар’яна Брощан. Їм допомагали Олександра Білякова (11-А клас) і Дар’я Музика (10 клас).

Приємно, що до останнього дня, коли голосування було закрито, наш ролик залишався одним із лідерів за кількістю набраних балів. А тому не дивно, що у день нагородження переможців нашу креативну групу було запрошено на територію паркової зони ЧДТУ, де відбувся Creative Art-Street Night. Програма заходу була дуже насиченою, адже саме тут відбулася презентація кращих робіт у різних номінаціях. Також розважали присутніх фотосушка, 3D фотоколлаж «ЧДТУ без прикрас», різноманітні конкурси.

Але повертаймося до найголовнішого. Команда Нашої Першої зі своїм відероликом «Зупинися, земля у нас одна!» стали переможцями у номінації «Ми за цілі сталого розвитку». Учні одержали заповітну відзнаку разом із підверджуючим сертифікатом. Приємно ще і те, що із 20 учасників лише 5 удостоїлися таких нагород. Тож, вітаємо найкретивніших школярів із черговим тріумфом та бажаємо наснаги для майбутніх звершень.

 

Редколегія


Роздрукувати статтю
Категорія: Новини школи
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.