14 листопада 2016 | Фоміна Віра

Ми – активні!

photo_smallУчасть у проектах об’єднує однодумців, створює базу для досягнення глобальних цілей, починаючи із малого. Саме тому, Наша Перша постійно бере участь у найрізноманітніших дослідницьких напрямках обласного, всеукраїнського та навіть міжнародного рівня, дбаючи про всебічний розвиток своїх учнів.

І ось, нещодавно, до скарбниці наших робіт додався новий проект «Відкривай Україну». Аби стати частиною цікавого починання, необхідно було зареєструвати на офіційному сайті команду з 15 чоловік і вчителя-наставника, яким у нашій школі стала Н.А. Силка. А далі найважливіше. Здоровий спосіб життя, Культура і Мистецтво, Медіа, Навколишнє середовище, Соціальний напрям і Урбаністика - у цих 6 сферах підлітки можуть реалізувати свої проекти. Нашій команді потрібно буде пройти три етапи: шкільний (проект для школи), міський (проект для міста) та всеукраїнський. У разі перемоги на останньому, команда матиме змогу пройти стажування за кордоном. Поки ж ми обрали непростий напрям – Соціальний. Але це саме те, що цікавить усіх учасників проекту.

ef7clpn1jvo
Також на базі Нашої Першої працює євро-клуб «Горизонт», який приступає до роботи у новій захоплюючій програмі. У минулому році ми вже почали співпрацювати з ЗОШ №1 м. Яремча, делегація педагогів відвідала мальовниче карпатське місто, відбулася презентація школи і обмін досвідом. Настав час обміну учнями. 5 учнів  (В.Тищенко, К.Галич, Ю.Туманова, Н.Биченко, А.Люлька) на тиждень поїдуть до яремчанської школи. На них чекає відвідування уроків, екскурсії по місту, нові знайомі і прекрасний настрій. Натоміть і в лавах нашої школи з’являться нові учні. Ми маємо показати їм роботу нашого колективу, ознайомити з містом і зробити незвичне привітання. Поїздка планується взимку, тому запрошуємо кожного висловити свої ідеї щодо зустрічі нових друзів. Такий проект проводиться вперше, але найголовніше - покласти початок. Звісно, дуже багато очікувань і ми віримо що всі вони здійсняться.

rysunok2 rysunok3

М.Плієва, учениця 10 класу

В.Тищенко, учениця 11-Бкласу


Роздрукувати статтю
Категорія: Новини школи
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.