4 листопада 2016 | Фоміна Віра

Тиждень профорієнтації

image039 image040Питання вибору професії актуальне не лише для учнів старших класів. Адже дітей ще змалечку запитують: «Ким ти хочеш стати, коли виростеш?» Дійсно, а яку ж спеціальність вибрати, з якою професією повязати своє життя? Відповідь на це питання іноді саме собою зринає на уроках трудового навчання у школі. А тому тиждень профорієнтації став прекрасною можливістю для усіх учнів Нашої Першої оцінити свої можливості та бажання.

Традиційно, школярам було запропоновано декілька цікавих заходів профорієнтаційного напрямку. Так, у фойє школи пройшла інформаційно-пізнавальна акція «Можу, хочу, треба», тут же можна було переглянути тематичні мультфільми, а ось анкети, підготовлені психологом Т.О. Орловською дозволили учням краще зрозуміти свої таланти та можливості.

Крім того, завдяки вчителю трудового навчання Н.Е. Фоміній було проведено декілька практичних заходів. Так, цікавим для дітей став майстер-клас з виготовлення подарункової упаковки. Кожної перерви просто у коридорі всі бажаючі мали нагоду створити оригінальну коробочку, у яку можна помістити невеличкий сувенів, наприклад, на Новий рік. А профорієнтаційна гра «Подорож у світ професій» захопила та розважила школярів, залишивши приємні емоції.

Тож, трудове навчання – це не просто шкільний предмет, а практична підготовка до життя. І, можливо, саме під час цих уроків, ви визначитесь зі своїм майбутнім.


Роздрукувати статтю
Категорія: Новини школи
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.