12 листопада 2016 | Фоміна Віра

І на канікулах разом!

voloshkove-pole1На осінніх канікулах наш клас разом із учнями 7-А класу мали змогу провести незабутній час разом. Адже цілий тиждень один без одного ми сумуємо. Тож, ми запланували екскурсію на два пункти призначення. Першою зупинкою стало підприємство ПАТ «Юрія» у Черкасах, де виготовляється усім відома молочна продукція «Волошкове поле». Коли ми потрапили на саме виробництво, всіх нас одягли у спеціальне вбрання, оскільки там працюють із продуктами харчування. Нас вразили, в першу чергу, механізми, за допомогою яких виробляються різні молочні продукти. А також те, що біля машин працює зовсім небагато людей. Протягом години ми знайомилися ближче із історією та виготовленням улюблених ласощів, а наостанок нас ними пригостили.

Далі наша екскурсія продовжилася відвідинами кінно-спортивного клубу «СВАН», що у селі Геронимівка. Які ж це все-таки прекрасні створіння! Нам розповідали про коней, їхні звички, тренування, а пізніше усі бажаючі мали нагоду поїздити верхи. Це було захоплююче і водночас трохи боязко.

Ця подорож нам дуже сподобалася і надовго запам’ятається. Дякуємо нашим вчителям С.М. Бойко та Н.В. Демиденко за незабутній час, проведений із друзями!

 

Д.Хлівна, учениця 7-А класу

О.Шевченко, учениця 6-Б класу

f_gdti0tp9o vapzbtm-l4m voloshkove-pole2


Роздрукувати статтю
Категорія: Новини школи
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.