27 листопада 2016 | Фоміна Віра

I have the right to….

foto1388foto1387foto1386foto1385foto1384foto1382foto138120-го  листопада  весь світ відзначає день дитинства. I так як учні-ітвінери школи№1 працюють над однойменним проектом у міжнародній програмі eTwinning, ми вирішили показати свою роботу, яка буде представлена на міжнародній арені.

Дитина – це особа, що є неповнолітньою, тобто не досягла віку 18 років. Саме цей період у житті будь-якої людини є найважливішим фундатором особистості у майбутньому. І вже в такому віці дитина має знати свої права. Тому Наша перша не забуває про своїх маленьких та дорослих дітей. Діти, чекаючи цього свята, ретельно готувались, аби здивувати наших глядачів. Коваленко Софія, розмовляючи мовою танцю, показала проблеми, які можуть виникати у різних життєвих ситуаціях, але щоб не трапилось,  дитина має право на підтримку. Тріо у складі Роздобудько Анни, Філіпової Марії та Бершацької Анастасії дуже чуттєво виконали пісню "Weare the World,Weare the children".  Співаючи, вони розповідали глядачеві, що діти - це завжди прекрасно. Вони всі різні, мають свої переваги та недоліки, але завжди мають право на любов.

Команда ітвінерів підготувала серію малюнків на тему “Дитячі права”. Це Лозова Даріна (6а), Швед Дар’я (6а), Марунич Катерина (6а), Горицька Вероніка (8а), Запара Дар’я (10), Білякова Олександра (11а), Корнійчук Анастасія (11б). Усі малюнки біли представлені, розміщені у фойє школи та завантажені у простір Twinspace.

Дякую ітвінерам за плідну, цікаву та творчу співпрацю! До нових зустрічей та цікавих проектів!

                                                   Координатор програми eTwinning, Хлівна Н.В.


Роздрукувати статтю
Категорія: Новини школи
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.