20 січня 2017 | Фоміна Віра

Веселі математики

У безмежному всесвіті наук існує планета точності та логіки. На цій планеті точних наук є країна Математика. І недарма називають Математику царицею наук.

      У рамках тижня математики, фізики та інформатики команди учнів 5-А, 5-Б, 5-В класів (капітани - Солонична Анна, Солошенко Софія, Аглічев Михайло)  взяли участь у заході «Веселі математики», метою якого було: поглибити знання учнів з історії ма­тематики; розвивати математичне та логічне мислення, кмітливість, спостережливість та ін­дивідуальні здібності учнів; сприяти формуванню стійкого інтересу до математики. Провела змагання Палієва С.І., учитель математики.

        На початку заходу учні 5-А класу Каліна Артем, Тіткова Дар’я та Верченко Олександр представили присутнім казку «Математичні дії».  П’ятикласники брали участь у конкурсах: «Хто краще розхвалить математику», «Математична пантоміма»,  «Художники», «Віршовані загадки», «Музичний». Творчі, інтелектуальні, швидкісні конкурси дуже сподобались п’ятиклашкам.

      Для вболівальників було проведено математичну вікторину. А учень 5-А класу Урніш Максим продемонстрував  математичні фокуси.

        Захід «Веселі математики» ще раз довів, що математика – не суха наука, а цікава, весела гра, яка розвиває логіку, кмітливість, точність, охайність.

                                                               С.І. Палієва, учитель математики



Роздрукувати статтю
Категорія: Новини школи
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.