24 січня 2017 | Фоміна Віра

Цікава фізика

Упродовж тижня математики, фізики та інформатики було проведено ряд пізнавальних заходів, які підвищили інтерес  учнів до цих наук.

Цікавий захід  було проведено серед  учнів 7 класів.   Учитель фізики та математики  Бойко С.М. провела захоплюючі досліди, які ще раз підтверджують, що фізика - цікава і корисна наука, яку треба знати.

Учні 7-А та 7-Б класу у формі гри–дослідження могли перевірити свої знання, які вони вже мають з вивченого предмету. Команда «Електрони» та команда «Енергія»  справді виявились енергійними частинками, які прагнули бути першими у всіх конкурсах, запропонованих Світланою Миколаївною.  Учні оригінально представили свої команди та вирушили  у світ цікавих дослідів країни Фізика. Дослідили стан тіла  різних речовин, спостерігали за зміною властивостей фізичних тіл, а також безпосередньо проводили досліди. Цікава наука фізика і, як виявилось,  дуже потрібна.

Доречними при дослідженнях та при розв’язуванні фізичних задач виявились гумористичні перерви. Мардаренко Євгенія розповіла про пригоди та кумедні випадки  у житті відомих фізиків.  Виявляється, вони звичайні люди, яким під силу  не лише здобутки у тяжкій праці, а й звичайні людські «слабкості».

Час пролетів надзвичайно швидко, а враження залишились чудовими.


Роздрукувати статтю
Категорія: Новини школи
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.