23 січня 2017 | Фоміна Віра

Хто краще?

У нашому світі існує одвічна проблема — чоловіки і жінки завжди намагаються довести одні одним, хто є кращими у певній сфері життя. А що вже говорити про нас — українців!

Не є винятком і інформатика. Хлопці вважають, що дівчина і комп’ютер — речі несумісні, а вони, у свою чергу, хочуть довести, що хлопці в сучасному вирі науково-технічного прогресу можуть лише «сидіти» в соціальних мережах і грати в комп’ютерні ігри.

Під час проведення тижня дисциплін математичного циклу таку нагоду мали старшокласники Нашої Першої. Між командою хлопців і командою дівчат 9-А класу розгорнулася завзята боротьба під час проведення інтелектуально-розважальної гри з інформатики "Хто краще?"

Команди успішно подолали конкурси "Бліц", "Графічний", "Істинні та хибні твердження", "Чоловік або жінка" та відповіли на підступні бонусні запитання. В запеклій боротьбі з невеликим відривом перемогли дівчата.

Вітаю переможців гри, але хочеться зазначити, що для якісного розвитку науково-технічного прогресу та інформаційних технологій ми повинні завжди все робити разом, не визначаючи, хто кращий, і лише тоді ми досягатимемо висот.

Бажаю успіхів!

Фоміна В.О., вчитель інформатики


Роздрукувати статтю
Категорія: Новини школи
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.