26 січня 2017 | Фоміна Віра

Поїздка до Верховної Ради

25 січня з ініціативи відділу молоді та спорту управління освіти за підтримки Всеукраїнського об'єднання "Черкащани" та народного депутата України Рудика С.Я. молодіжний актив міста Сміли провів виїзне засідання у столиці нашої країни.

Нашу школу представляли заступник голови учнівського самоврядування Бершацька Анастасія та педагог-організатор Яхненко Л.І.

Почалася екскурсія із цікавих розповідей про героїчну історію нашого краю начальника відділу молоді та спорту управління освіти Маслюк Н.С. та керуючого справами міськвиконкому Головченка О.Є. Молодь привітали заступник мера Осейко Л.С. та начальник управління освіти Незнанова Н.О. По приїзду до Києва відбулося урочисте нагородження активу міста на Майдані Незалежності. Делегація смілян відвідала алею Небесної сотні, де запалили лампадку та хвилиною мовчання вшанувала пам'ять загиблого смілянина Пасхаліна Ю.О. Цікавою і пізнавальною стала і екскурсія до Верховної Ради. Пройшовши колуарами будівлі сміляни мали можливість познайомитися із архітектурою приміщення, помилуватись картиною О.Кулакова "Державотворення", побувати у сесійній залі. На лідерів міста чекали ще приємні сюрпризи та подарунки.

Екскурсія до Києва запам'ятається надовго  приємними враженнями та увагою з боку керівництва міста до наших дітей-активістів.

Педагог-організатор, Яхненко Л.І.


Роздрукувати статтю
Категорія: Новини школи
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.