25 січня 2017 | Фоміна Віра

Волонтер – це покликання

Нещодавно учні 10-11–х класів нашої школи зустрілися із цікавими людьми. Перед школярами виступили волонтери, які допомагають воїнам в зоні АТО, адже часто їздять на передову, переказуючи привіти із дому.

Ми добре розуміємо, що допомога нашим захисникам дуже потрібна. І справа не лише у матеріальних благах чи продуктах, а перш за все, вони чекають вісточки із рідного краю. Тому і у навчальному закладі декілька разів на рік відбуваються акції, коли учні створюють власноруч листівки, малюнки, різноманітні вироби, які там, на передовій, зігрівають душу вояків.

Серед гостей був і випускник школи, який сам служив в зоні АТО, а також батько нашої учениці. Розповідаючи реальні історії, вони наголошували, що життя змушує переглянути цінності, але головне – це людяність та повага один до одного.

Крім приємного спілкування, старшокласники також одержали цікавий бонус – приміряли бронежилети, а також потримали у руках зброю. Натомість уся громада Нашої Першої має нагоду стати учасниками корисної справи. Власноруч учні плестимуть маскувальну сітку, яку волонтери передадуть воїнам. А це і є найяскравішим прикладом людинолюбства та взаємодопомоги.

Редколегія



Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.