6 лютого 2017 | Бондаренко Вадим

Наша Перша в проекті “День дитини. Міжнародний обмін іграшкою”

  

Продовжуючи працювати в програмі eTwinning, наші учні все ближче знайомляться з іншими країнами, обмінюються креативними ідеями, створюють цікаві проектні роботи.

“День дитини. Міжнародний обмін іграшкою” - це широкомасштабний проект, до якого активно долучилися учні нашої школи.

Початковим етапом проекту стало створення лейби. Завдяки творчому підходу Запари Дар’ї (учениці 10-го класу), наш символ увійшов у трійку кращих. Наступним етапом стала реалізація міні-проекту “День дитини.” 20-го  листопада  увесь світ відзначав день дитинства. Наші учні-ітвінери вирішили показати школі свою роботу, яка пізніше була представлена на міжнародній арені та отримала схвальні відгуки.Коваленко Софія, розмовляючи мовою танцю, висвітлила проблеми,які можуть виникати у різних життєвих ситуаціях, але що б не трапилось,  дитина має право нaпідтримку. Тріо “Millionvoices” у складі Роздобудько Анни, Філіпової Марії та Бершацької Анастасії дуже чуттєво виконали пісню "Weare the World, Weare the children".  Співаючи, вони розповідали глядачеві,що діти - це завжди прекрасно: вонивсі різні, мають свої переваги та недоліки,але завждимають право на любов.

Команда ітвінерів підготувала серію малюнків на тему “Дитячі права”. Це Лозова Даріна (6-А), Дар’я Швед (6-А), Марунич Катерина (6-А), Горицька Вероніка (8-А), Запара Дар’я (10), Білякова Олександра (11-А), Корнійчук Анастасія (11-Б). Усі малюнки були представлені, розміщені у фойє школи та завантажені разом з відео у простір Twinspace.

І нарешті завершальним етапом вищезазначеного проекту став власне обмін іграшками між різними країнами світу. Нашою країною-партнером стала Італія. Тому гра «еTwinningFairyTale»від нашої школи прямує до Італії. Відповідно нам наш партнер також надіслав іграшку, на яку ми з нетерпінням чекаємо.

Дякую ітвінерам за плідну, цікаву та творчу співпрацю! До новихзустрічей та цікавих проектів!

                                                       Координатор програми eTwinning, Н.В.Хлівна

 


Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.