13 лютого 2017 | Бондаренко Вадим

Урок-телеекспедиція «В гостях у Індії»

7 лютого ми, учні 10 класу, разом з вчителем Подрушняк Л.І. провели відкритий урок з географії. Цього разу ми в компанії з відомим телеведучим Дмитром Комаровим і його передачею «Світ на виворіт» відвідали Індію. Варто зазначити, що для кожного десятикласника ця далека й прекрасна країна відкрилася по-новому. І все завдяки інноваційному підходу Любов Іванівни до підготовки та проведення уроку. Здається, що кожен, хто хоча б пройшов повз 14-го кабінету зрозумів, що там відбуватиметься щось цікаве. І дійсно, спільними зусиллями і учні, і вчитель змогли перетворити звичайний комп’ютерний клас в справжній куточок Сходу. Визначною декоративною особливістю кабінету став куточок орхідей – символів Індії. Проте оригінальним відкритий урок був не лише завдяки декоративним елементам, а й завдяки активності учнів. Всіх вразила скрайб-презентація Коваленко Софії на слова Марка Твена: «Індія – країна контрастів».

Не менш цікавим було декламування гімну Індії на слова відомого Рабіндраната Тагора у виконанні Дулової Віталіни.  Кульмінацією, і, нажаль, завершенням уроку став виступ Запари Дарини, яка в своєму недалекому минулому відвідала Індію. Саме їй була надана честь зібрати карту-пазл країни, на якій відображалися її символи. Одразу після виступу Дарини продзвенів дзвоник. Проте, здається, 10-й клас і надалі залишався б в Азії, на півострові Індостан, в мальовничій Індії.

Плієва Марія, учениця 10 класу


Роздрукувати статтю
Категорія: Новини школи
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.