14 лютого 2017 | Фоміна Віра

«Людина в цьому світі лиш добро повинна творити»

Саме під таким гаслом пройшли педагогічні читання «Азбука педагогічних істин від О.А.Захаренка» у нашій школі. Учасники педагогічних читань мали змогу почути педагогічні істини від видатного педагога, які  і нині є досить актуальними.

Дубовик В.О. ще раз нагадала нам про життєвий і  творчий шлях видатного педагога, який був ініціатором багатьох надзвичайних справ. Учасники педагогічних читань мали змогу відвідати віртуальну екскурсію до Авторської школи О.А.Захаренка.

Виховання підростаючого покоління становить одне з головних завдань сучасного суспільства, підкреслила у своєму виступі Хлівна Н.В. Успіх значною мірою залежить від ставлення дітей до школи.

Сучасна освіта передбачає відродження національної гідності та патріотизму. Математика, на рівні з іншими шкільними предметами, виконує свою патріотичну функцію, довела Величко О.О.

Одним з основних завдань школи – є збереження здоров’я дітей, саме на цьому наголосила Баштан Н.В. Курбатова Т.М. у своєму виступі підкреслила роль і значення батьків у вихованні власних дітей.

Проте, значну роль відіграє і вчитель, який,за словами, О.Захаренка є найголовнішою людиною у суспільстві. Силка Н.А. нагадала нам , що кожен урок – це обов’язковий  рух вперед, пізнання нового і щоденна копітка праця.

Баштан Н.В.,

заступник директора

з навчально-виховної роботи


Роздрукувати статтю
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.