16 лютого 2017 | Фоміна Віра

English week у Нашій першій

На початку лютого щорічно в нашій школі проходить тиждень англійської мови. Чим він запам’ятався у цьому 2016-2017 навчальному році?
По-перше, цікавим та креативним підходом до виставки дитячих фоторобіт «Go English», яка оформлена у цьому році у вигляді фотосушки. Її переможцем визнана Галич Катерина (учениця 11-Б класу) з роботою «Lady and Gentleman». У молодшій школі учні 2-х класів активно взяли участь у виставці «Моя улюблена літера».
По-друге, English week запам’ятався відкритими заходами. Учням 5-х класів сподобалась цікава та захоплююча гра знавців англійської мови «English is fun». Для шанувальників англійської поезії було проведено конкурс декламаторів «Speaker’s corner». Усі учасники даного конкурсу отримали сертифікати про участь, а ось золотими сертифікатами нагороджено учнів, які найбільше вразили членів журі своїми виступами: це Тимошенко Ярослава (6А), Тіткова Дар’я (5А), Горицька Вероніка (8А) та Гноєва Ольга (8В).
Заключним заходом English week став конкурс для старшокласників «Mr. and Mrs. English». Мабуть, не було в залі жодного, хто залишився б байдужим до того дійства, яке відбувалося на сцені. Всі активно вболівали за своїх фаворитів, отримуючи масу позитивних емоцій. Члени журі відзначили високий рівень організації даного заходу, креативність, винахідливість, оригінальність та розмовну англійську мову учасників конкурсу. Усіх учасників нагороджено грамотами та призами: Mr. And Mrs. Originality – Люлька Артур та Брощан Мар’яна (11А), Mr. And Mrs. Charm - Соболєв Віталій та Тищенко Вікторія (11Б), а титул «Mr and Mrs English 2017» вибороли учні 10 класу Пірієв Данило та Коваленко Софія.
Хочеться подякувати усім дітям та вчителям, які активно долучились до заходів English week.
Go English!

Вчитель англійської мови Хлівна Н.В.


Роздрукувати статтю
Категорія: Новини школи
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.