20 лютого 2017 | Бондаренко Вадим

Представники Вищої школи готельно-ресторанного бізнесу в Нашій Першій


Школа відкриває учням дорогу у доросле життя. Тому вже зараз старшокласники серйозно задумуються над вибором майбутньої професії, а отже і над тим, де продовжити навчання, щоб стати успішними і високопрофесійними спеціалістами. Тому в рамках профорієнтації 15 лютого до Нашої Першої завітала делегація з польського міста Познань – представники Вищої школи готелярства і гасторономії Академії готельно-ресторанного бізнесу. Вони детально, цікаво розповіли про професії, які можна здобути у їхньому навчальному закладі. Кваліфікований шеф-кухар провів майстер-клас з приготування їжі. Учні школи стали учасниками міні-тренінгу на тему: «Як пройти співбесіду з потенційним роботодавцем?»
Важливим є те, що серед представників Академії був випускник нашої школи 2012 року Костянтин Школа, який незабаром отримає у цьому навчальному закладі диплом магістра, та вже сам викладає, веде один із курсів для студентів молодших груп. Саме він став ініціатором цієї зустрічі, що залишила незабутні враження у наших старшокласників.

Скубенко Т.М, вчитель зарубіжної літератури


Роздрукувати статтю
Категорія: Новини школи
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.