3 березня 2017 | Бондаренко Вадим

Підсумок проведення тижня початкової школи

Найважливішим із завдань сучасної початкової школи є розвиток пізнавальної активності школярів, формування у них
допитливості,бажання пізнавати нове. Зменшення навчального навантаження на уроках примушує вчителя замислитись над тим, як підтримувати інтерес молодших школярів до навчання.
Одним з найбільш дієвих способів формування нового ставлення до навчання і пізнання є проведення предметних тижнів у початковій школі.
Цікаво, весело та пізнавально для молодших школярів пройшов Тиждень початкової школи в Смілянській ЗОШ І-ІІІ №1 з 27 лютого по 03 березня 2017 р. Конкурси, ігри, змагання розвивали творчість школярів, вчили бути спостережливими, кмітливими та креативними. Кожен день мав свою тематику та певне спрямування:
Понеділок – Інформаційні вісники «Україна – моя рідна країна».
Вівторок - Виставка малюнків «Я люблю Україну».
Середа – Літературна вікторина «Державні символи нашої держави».
Четвер – Конкурс читців віршів «Моя Україна».
П’ятниця – Вікторина «Українські народні казки».
Навіть самі назви днів тижня говорять про широку палітру цікавих заходів, які відбулися у учнівських колективах. Їх режисерами-постановниками виступали класоводи. Їх ентузіазм, творчий підхід допомогли зробити тиждень початкової школи справжнім святом як для дітей, так і для дорослих.

Кириленко С.В., учитель початкових класів


Роздрукувати статтю
Категорія: Новини школи
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.