2 березня 2017 | Фоміна Віра

Знайомство з Черкасами

На четвертий день перебування у Смілі учні Яремчанської  загальноосвітньої школи №1 відвідали уроки за розкладом в стінах Смілянської загальноосвітньої школи №1.  А на перервах спілкувалися з однолітками, знайомилися з Нашою Першою, її учнями та вчителями. Сьогодні гостинно відчинив двері для гостей 11-А клас.

Після уроків відбулася поїздка в місто Черкаси. Цікавою і незабутньою стала екскурсія алеями міського парку «Сосновий Бір».  Могутні сосни, величний Дніпро, найдовша дамба в Україні, чарівні краєвиди Черкащини і приємні розмови в дружній компанії залишаться в пам’яті назавжди.

З цікавістю гості розглядали мешканців Черкаського зоопарку. Експозиції з черепахами і павуками, тераріуми вразили відвідувачів найбільше.

А найголовніше – це час проведений разом із друзями. До пізнього вечора в номерах готельно-ресторанного комплексу «Гуляй Поле», де мешкають гості із міста Яремче, лунали пісні під гітару та веселий сміх.

І хоча завтра останній день перебування делегації у нашому рідному місті – це не привід сумувати. Завтра на всіх чекає ще багато незабутніх пригод.

Тож до зустрічі!


Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.