24 березня 2017 | Бондаренко Вадим

Мій янгол-охоронець – мама

        Родина – найдорожче для кожної людини. Тут людина робить свої найперші кроки, звідси вона виходить у широкий світ. А мати і батько – найрідніші, найближчі кожному з нас люди. Від них ми одержуємо життя. Кожну хвилину ми відчуваємо тепло, ласку, увагу найдорожчих нам людей. В народі кажуть: «Хто батьків має, той в добрі зростає».

У кожного є на небі свій янгол-охоронець, а у наших дітей він є на землі. Мама завжди охороняє від негод, небезпеки й зайвих проблем, скидаючи на свої ніжні й тендітні плечі важкий тягар сучасного буття. Саме з відео-притчи «Мама- мій янгол-охоронець» розпочалось родинне свято, яке нещодавно відбулось у 5-А класі. На свято прийшли усі родини класу, деякі -у значному складі – мами, бабусі, тата. Учні підготували виставку власних поробок, презентацію своїх імен та галерею портретів матусь. Вітальні слова класного керівника Палієвої С.І. та  хлопців класу налаштували усіх на дружню атмосферу. Вели свято Влад Орєхов та Софія Борисенко. Пісні у виконанні Говорищевої В. та дуету родини Кривошеїв, гуморески ( Гахун М., Чапля М., Метель М.), брейк (Козій А., Стрілецький Д.), гра на гітарі (Каліна А.), бальні танці (Міліціян Д., Верченко О.) – були чудовим подарунком для присутніх. Вікторину «У світі казок» запропонувала  Карчевська А.А. (бабуся Орєхова В.).

Художні номери змінювались конкурсами та вікторинами (їх провели Дживага І., Довгохатько А., Кот С., Бойко О., Городова А.), у яких брали участь і батьки, і діти. Непомітно спливли майже 3 години спілкування. З гарним настроєм розходились по домівках учасники заходу. Ми, батьки, впевнені, що такі родинні свята дають можливість об’єднати в одну велику класну сім’ю дітей, батьків, педагогів.

 

                                                О.Ю.Кушнір, голова батьківського комітету 5-А класу,

                                                Т.В. Шигільдєєва, член батьківського комітету


Роздрукувати статтю
Категорія: Новини школи
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.