3 квітня 2017 | Бондаренко Вадим

Фінансова грамотність дітей – запорука їх безпеки

ПРЕС-РЕЛІЗ

Всесвітній тиждень грошей у Нашій Першій

         У рамках Всесвітнього тижня грошей з 27.03 по 31.03.2017 р.  на базі Смілянської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1  Черкаської області  проводилися цікаві, змістовні, інтерактивні заходи. Головна мета – навчити  школярів правильно використовувати власні фінанси, планувати свій особистий бюджет, приймати правильні фінансові рішення.


Учні 5-11 класів нашої школи активно залучились до участі в різноманітних заходах: конкурс малюнків про гроші, віртуальна подорож Музеєм грошей, декламація віршів, дебати про інфляцію. Було проведено опитування серед учнів, випускників, вчителів: «Що для вас значать гроші?», здійснено рекламу книги Бодо Шефера «Абетка грошей», переглянули мультфільми «Абетка грошей тітоньки Сови». Заслухали повідомлення учнів «Як стати успішним?» з використанням  цитат Д.Рокфеллера, здійснили екскурсію до Приватбанку тощо.

Фінансова освіта закладає в учнів фундамент “розумного” розпорядження та управління грошима, навчає розподіляти пріоритети в справах, щоб бути більш ефективними,  впевненими в собі, продуктивними.

Розуміння основ фінансових процесів – перший крок до процвітання країни!

Подрушняк Л.І., вчитель економіки


Роздрукувати статтю
Категорія: Новини школи
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.