21 квітня 2017 | Бондаренко Вадим

Чиста Україна – чиста Земля!


День Землі - це день відповідальності перед нашою планетою, відповідальність перед людьми, які її населяють, перед самою природою, частиною якої ми є.

22 квітня увесь світ святкує День Землі. Учні 8-х класів нашої школи організували екологічну акцію "Чиста Україна - чиста Земля!", до участі у якій залучили всі інші класи. Під час акції проведено танцювальний флешмоб "У ритмі серця", тренінгові вправи з речівками на екологічну тематику, інсценізацію "Доля планети - в наших руках", конкурси; учні співали пісні про Землю. Учасниками акції здійснено екомарш "Вулицями нашого міста", під час якого смілянам вручалися буклети, що містили інформацію про Всесвітній День Землі та про роль кожної людини у збереженні довкілля, про участь учнів школи у природоохоронній діяльності.

Незважаючи на холодний весняний день, настрій панував під час акції бадьорий,  було весело та цікаво.

Ми вважаємо, що кожен з нас може допомогти нашій планеті, але треба прикласти багато зусиль: щоб заохотити інших людей, треба бути прикладом для них.

Шевчук Марія, Кравченко Ксенія, учні 8-А класу

 


Роздрукувати статтю
Категорія: Новини школи
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.