9 травня 2017 | Фоміна Віра

Наша перемога у конкурсі «Гринвіч»

У 2016-2017 навчальному році 50 учнів Нашої Першої з 2 по 10 клас взяли участь у щорічному Всеукраїнському конкурсі з англійської мови «Гринвіч-2017». Хочеться подякувати усім дітям за активну участь та гарний результат. Наразі це:
•32 учні, які посіли 1 місце
•9 учнів, які зайняли 2 місце
•3 учні, які стали бронзовими призерами
•6 учнів, які стали активними учасниками конкурсу
Усіх переможців та учасників урочисто нагороджено на шкільній лінійці сертифікатами та чудовими призами.
За відгуками дітей, «Гринвіч» - це щось більше, ніж просто конкурс! «Гринвіч» - конкурс, який дав школярам багато приємних вражень, надзвичайно цікавої і пізнавальної інформації.
Цікаво, що тут можна перевірити не лише свої знання з англійської, а й загальну обізнаність, ерудованість, інтелект. Ти ніби переносишся до Великої Британії, гуляєш по Лондону, оглядаєш чудові стародавні замки, галереї, відвідуєш музеї, знамениті університети, в яких так би хотілось навчатися… І ось вже проходиш біля неперевершеного Букінгему, спостерігаєш за зміною караулу. Конкурс, ніби маленька подорож до Об’єднаного королівства, з його неповторними традиціями, королівською вишуканістю, давньою і романтичною історією, смачною кухнею, а найголовніше - щирими і безпосередніми людьми, які завжди раді допомогти… І я впевнена, що у багатьох школярів з’явилося переконливе бажання колись таки обов’язково побувати у цій чудовій країні!
Сподіваюсь, що, вдосконалюючись з кожним роком, «Гринвіч» стане першим міцним містком не лише для обміну традиціями, інтелектуальним пізнанням, а й дружби між Україною і Великою Британією.

Вчитель англійської мови Хлівна Н.В.


Роздрукувати статтю
Категорія: Новини школи
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.