31 травня 2017 | Фоміна Віра

Вітаємо з перемогою у конкурсі малюнків

Про повагу до бабусь і дідусів, визнання їх заслуг у родині можна розповідати багато. Адже вони винесли на своїх плечах тяжкі випробування війною, розрухою та голодом, вистояли в них та дали життя нашим батькам. Дідусі і бабусі все життя віддали праці, вихованню дітей, які, прийнявши у них естафету, продовжують розпочате ними. Вони гідні поваги і вдячності!

В управлінні Пенсійного фонду України в м. Сміла наприкінці травня відбувся конкурс дитячих малюнків на тему: «Мої бабуся і дідусь - пенсіонери». Педагог-організатор Яхненко Л.І. запропонувала учням школи взяти участь у конкурсі.  Роботи виконувалися самими дітьми або спільно з батьками в різних жанрах. Автори робіт вклали у малюнки свою любов і турботу до бабусь і дідусів. Журі нелегко було визначити кращих художників, адже кожен малюнок мав свою родзинку і випромінюв творчий настрій автора. За підсумками міського конкурсу переможців нагородили почесними грамотами та призами. Призерами і переможцями міського етапу  конкурсу визнано: Довгохатько Аліну, Орлову Аріну (5-А клас) та Запару Дарину (10 клас). Вітаємо переможців і бажаємо подальших творчих здобутків.

 

                                             С.І.Палієва, класний керівник 5-А класу


Роздрукувати статтю
Категорія: Новини школи
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.