8 червня 2017 | Фоміна Віра

Партнерство в дії

Смілянська загальноосвітня школа І – ІІІ ступенів №1 має багато усталених роками традицій. Одна з них – патрнерські зв’язки із дитячим садочком №18 «Чебурашка», що зародилися в рамках проекту «Наступність у навчанні». Частими гостями у школі стали вихованці дитсадка, а школярі теж приходять до молодших друзів своїх то із виставою, то із конкурсно-розважальною програмою.

Підчас навчально-виробничої практики учні 7-8 класів, реалізуючи проект «Допоможемо молодшому брату», вкотре прийшли до садка, щоб надати фізичну допомогу. Ми допомагали працівникам «Чебурашки» у догляді за квітниками, які буяють різнобарв’ям, подбали про чистоту території, де гуляють дітки, спілкувалися із малятами, грали з ними у руханки. Виконували посильну для нас роботу і задоволені були від того, що можемо дарувати радість іншим – і дорослим, і малюкам – і від того отримувати насолоду.

Перебуваючи тут, на території «Чебурашки», кожен згадав свої дитсадівські роки, а ще намагалися перевірити: чи дуже ми виросли? А тому намагалися втиснутися у ракети та авто, які колись нам здавалися просторими.


Роздрукувати статтю
Категорія: Новини школи
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.