8 червня 2017 | Бондаренко Вадим

Літо… Канікули… Відпочинок…

Мабуть про літні канікули кожен учень 5-В класу мріяв ще з початку нового навчального року. Рік навчання був нелегким. І ось прийшло свято останнього дзвоника…Ура! Довгочікувані літні канікули!!!.

Перебування учнів у таборі «Веселка», в один із теплих літніх днів увінчався проведенням виїзної екскурсії до м.Черкаси. Хоч ми  уже і були кілька раз в обласному центрі – ця екскурсія була особливою. Комфортабельним автомобілем , за кермом якого був сам керівник турагенства  ТОП ТРЕВЕЛ Прохорчук Олександр Володимирович ми швидко доїхали до річкового вокзалу, де на нас уже чекав теплохід для прогулянки по річці Дніпро. Враження чудові – велич ріки Славутич, мальовничі набережні, легкий літній бриз – просто захоплювало нас.

Після повернення на причал пригостилися смачним морозивом, іншими смаколиками.

Далі маршрут продовжився до Черкаського інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля.Ознайомлення з функціонуванням цього закладу розпочала капітан внутрішньої служби Олена Валентинівна. Чистота, акуратність, порядок, що підтримується особовим складом інституту. Новий музей, експонати якого розкривають розвиток закладу від училища до одного з провідних закладів держави, що готує людей мужньої професії «Рятівник». Викладачі ознайомили учнів з роботою засобів захисту під час гасіння пожежі, переміщенням у «лабіринтах», з пожежними автомобілями, які залучаються до гасіння пожежі.

А «купання»  під пожежними рукавами вгамували тіла від літньої спеки. Найкращі враження від ВИШу Черкащини.

Наступною зупинкою екскурсії стало відвідування кінно-спортивної школи в селі Геронимівка.

Інструктор з верхової їзди Ященко Володимир Вікторович розповів про базу школи, покатав бажаючих на коні по кличці «Малиш».

Сповнені незабутніх вражень отриманих від  екскурсії повернулися до рідної Сміли.

              Прес-центр 5-В класу  


Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.