8 червня 2017 | Бондаренко Вадим

Співпраця загону “Варта” з громадською організацією “Пошук. Сміла”

Загін «Варта» та учні 7-х класів 6 червня здійснили похід разом з волонтерською організацією «Пошук. Сміла» до підземного Ірдинського Свято-Успенського чоловічого монастиря (який був діючий у XVII столітті).  До відвідин церкви приєднався отець Богдан, він розповів дітям, як жили і молилися монахи у той час, а учасникам ходи було цікаво побачити все на свої очі. На власні очі побачили розвалини старої церкви та місця де перебували партизани.

Було дуже цікаво, дружно, весело, іноді навіть важко, але ми здолали всі негаразди. Особливу подяку хочемо висловити нашим провідникам, місцевим краєзнавцям з волонтерської організації «Пошук. Сміла» - Андрію Констянтиновичу Іванову та Володимиру Васильовичу Полтавцю. Завдяки таким людям ми дізнаємось про рідний край, чуємо про факти яких не знайти на сторінках підручника, їх можна лише відчути та пережити разом.

Дякуємо всім за чудовий день)))


Роздрукувати статтю
Категорія: Новини школи
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.