2 червня 2017 | Фоміна Віра

Минуле військової частини

1 червня "Трудовий загін " 10 класу та загін "Варта" відправились на екскурсію, яку зініціювала громадська організація "Пошук. Сміла". Учні обрали маршрут до колишньої військової частини, що знаходиться по вулиці Косіора. Пройшовши КПП, ми відразу поринули в минуле, а супроводжував нас у цій мандрівці неперевершений гід - Іванов Андрій Костянтинович. Іноді, він розповідав беззаперечні факти про війну і військовополоненних, підкріплюючи їх згадками очевидців чи документами, а іноді - задавав запитання, які змушували нас замислитись, проаналізувати та зробити самостійні висновки.

Складною емоційно вийшла наша екскурсія, адже мова йшла про людські життя, а точніше - їх втрату. Але, нажаль, в нашому місті були і сумні сторінки життя, про які ми маємо пам'ятати, адже хто не знає свого минулого - не має майбутнього.

Ми дуже вдячні ГО "Пошук. Сміла" і особливо Андрію Костянтиновичу за неймовірну екскурсію і будемо чекати на нові пропозиції прогулятися вуличками нашого міста в теперішньому і минулому часі.

                                            Величко О.О.,    Орловська Т.О.


Роздрукувати статтю
Категорія: Новини школи
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.