28 серпня 2017 | Бондаренко Вадим

Проектна діяльність в eTwinning – запорука розвитку успішної особистості

Виховання успішної особистості та ключові компетенції її розвитку - це вимоги, які диктує нам сьогодення. Проектна діяльність в eТwinning - це можливість розвивати навички співпраці та спілкування у віртуальному середовищі, відчуваючи себе частинкою спільноти європейських шкіл.

Нагадаємо, що у 2016-2017 навчальному році були реалізовані такі проекти, як «Наш прекрасний світ. Повернення до школи», «Всесвітній день дитини. Обмін іграшкою», «Інноваційний підхід  до викладання англійської мови» (проект для вчителів), «Музика – це мова, яка об’єднує людей».

Але важливо не зупинятись на досягнутому. Саме тому вчителі-координатори програми eTwinning Н.В.Хлівна та Н.В.Демиденко мали змогу відвідати eTwinning practical session для досвідчених ітвінерів у Києві. Практичний семінар eTwinning – це завжди незабутня подія, насичена приємними зустрічами і новими знайомствами з професійними спікерами та сповнена дружньою атмосферою. Тут відчуваєш свій професійний ріст та отримуєш дуже багато нових корисних інструментів, інновацій, цікавих ідей щодо проектної діяльності та вчительської роботи.  Багато сучасної інформації щодо ICT в проектах буде корисною не лише для нас, вчителів,  а й для наших учнів. Тим більше, що  на них чекають нові, не менш цікаві проекти у новому навчальному році, такі як «Екоклуб для дітей», «Створення речей із вторинної сировини», «Парад квітів», «Склади свою казку» та інші. Тому чекаємо нових вражень від нових проектів!


Роздрукувати статтю
Категорія: Новини школи
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.