19 вересня 2017 | Бондаренко Вадим

Екоосвіта для кожного в Зеленій школі

7-10 вересня у м.Київ приміщенні Малої Опери відбувся 4-денний інтенсив з актуальних еконапрямків. Це - 4 дні активних дискусій з 26 спікерами, 2 нетворкінги та 5 майстер-класів.

Цей освітній інтенсив відпровідних екотренерів і практиків допоможе створити і втілити ваш екопроект. Від наставників ми отримали детальні інструкції, як стати свідомим споживачем і зробити світ навколо чистішим та гармонійним.

Потужна команда українських спікерів доповнена такими експертами як Сінтія Моуї, представниця Клубу Циркулярною Економіки, Нідерланди, Бахтигуль Касимова, студентка і засновник цеху з переробки скла, Казахстан, та Арагорн Дік-Рід, представник Інституту Землі, Віргінські острови, давали детальні інструкції, як стати свідомим споживачем і зробити світ навколо чистішим та гармонійним.

Ключові теми 7 еколекторія:
- циркулярна економіка
- професії майбутнього після 4-й промислової революції
- організація простору
- екоадаптації житла і екологічний аудит офісів
- створення екологічного одягу та екологічні технології fashion-індустрії
- раціон
- блокчейн-технології.

Один з принципів "Школи" - максимум практики. Тому ми відвідали 5 майстер-класів на такі теми: озеленення простору, переробка пластику, створення екопобутових засобів, створення екофарб та штукатурки підручних засобів та пошук власних енергетичних джерел для втілення ідей. До того ж відбулася панельна дискусія з циркулярної економіки, а також два нетворкінги, під час яких ми спробували свої сили в командній роботі зі створення екопроекту.

О.О.Величко, учитель математики

Н.В.Демиденко, учитель біології


Роздрукувати статтю
Категорія: Новини школи
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.