25 вересня 2017 | Бондаренко Вадим

День профілактики правопорушень – в дії

Активним став початок навчального 2017- 2018 року: лінійки, тематичні тижні, День здоров'я, День міста, День машинобудівника, флешмоб та малюнок на стіні до Дня Миру. Але окрім навчання та виховання ми продовжили превентивні заходи, саме таким є день профілактики правопорушень . Учні нашої школи завжди готові до співпраці, тому вже 20 вересня до школи завітали представники Смілянського міського центру соціальних служб дітей та молоді (Пархоменко М.О., Левченко О.В.). Насиченою та цікавою була година, проведена з 9-Б класом  у тренінговій формі: вправи, завдання, можливість висловити власну точку зору і все це було присвячено болючій темі ХХІ століття «Протидія торгівлі людьми».

Ми вважаємо, що система виховних заходів школи має бути спрямована на вдосконалення способу життя учнів як майбутніх повноцінних громадян нашої країни, тому попереду ще багато цікавих, актуальних тем, які нам допоможуть розкрити спеціалісти різних рівнів та професій.

Вміти чути, діяти та співпрацювати – це  гасло молодої людини, учня сьогоднішнього часу. Тож бажаємо всім насиченого, цікавого, змістовного навчального року.

Н.А. Силка,   заступник директора з виховної роботи.

 

 


Роздрукувати статтю
Категорія: Новини школи
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.