25 вересня 2017 | Бондаренко Вадим

До Дня машинобудівника

В останню неділю вересня відзначається у нашій державі День Машинобудівника- професійне свято працівників машинобудування і приладобудування України.
У структурі машинобудівної галузі України нині налічується більше 2800 промислових підприємств і 230 організацій, які виконують наукові і науково-технічні роботи. Загальна кількість працюючих — понад 1 млн чоловік.
Напередодні свята на території ПАТ «Смілянський машинобудівний завод» відбулися урочистості до Дня машинобудівника України. Це підприємство є одним із найбільш перспективних у Смілі, виробляє обладнання для харчової, хімічної промисловості та залізничного транспорту. Вже понад 50 років завод є одним із провідних виробників обладнання для хлібопекарської промисловості в Україні.
Цього року завод відзначив 177-му річницю з дня заснування. Вітали заводчан: Голова правління ПАТ «Сміламаш» - Мелько О. М., керуючий справами міськвиконкому Головченко О.Є., протоієрей Дмитрук П.С., голова профкому ПАТ «Сміламаш» Карпань В.М., заступник директора з виховної роботи школи №1 – Силка Н.А.. У Почесній Варті біля пам’ятника загиблим заводчанам стояли найкращі учні 6-А класу.
Майже 70 років триває дружба колективу школи №1 та машзаводу. Тому й вітати своїх шефів із радістю прийшли представники педагогічного та учнівського колективів.
Окрасою свята стали вітальні слова групи читців (6-А клас), танцювального дуету у складі Міліціяна Дмитра та Покотиленко Дарії. Чудовим дарунком були пісня «Козаки» виконанні ансамблю учнів школи та пісня «Я-українка», яку виконала Говоріщева В. (керівник Пустовіт В.М.)
С.І.Палієва, класний керівник 6-А класу


Роздрукувати статтю
Категорія: Новини школи
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.