18 жовтня 2017 | Випускник 1993

Обласний тренінг «Батьки-педагоги-шкільна адміністрація: від діалогу до партнерства»

18 жовтня 20017 року у місті Черкаси Благодійним фондом «Інститут розвитку освіти» спільно з комунальним навчальним закладом «Черкаський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних працівників Черкаської  обласної ради» проводився тренінг для керівників шкіл та представників батьківської громади з питань «Батьки – вчителі – шкільна адміністрація: діалог партнерства».
Я мав честь представляти на даному заході батьківську громадськість нашого міста та «Нашої Першої» зокрема.
Розпочали тренінг представники ГО «Київська міська організація «Батьки SOS», окресливши найбільш поширені  питання, з якими до них звертаються батьки з усієї України. Але кожний учасник зустрічі виніс на обговорення актуальні питання які, на їх погляд, потребують першочергового вирішення.
Обговорення цих питань зайняло чимало часу. Але головне, що в ході дискусій були напрацьовані шляхи вирішення цих проблем, запропоновані різні варіанти рішень. Учасники обмінювались власним досвідом та напрацюваннями.
На загальній підсумковій дискусії всі учасники тренінгу наголосили, що тільки в тісній співпраці між батьками, вчителями та шкільною адміністрацією, на партнерських засадах, можливе конструктивне вирішення нагальних питань що мають місце в нашій освіті.

 

 

Голова батьківського комітет школи                                                                                     М.Марунич


Роздрукувати статтю
Категорія: Новини школи
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.