28 жовтня 2017 | Бондаренко Вадим

Полум’яне слово Кобзаря живе у наших серцях!



Сіра похмура днина, сіється осінній дощ. Та в актовій залі Нашої Першої тепло і світло від радісного настрою учасників ІІ (міського) етапу Міжнародного мовно-літературного конкурсу ім.Т.Шевченка. Нам, учителям і учням закладу, випала честь вітати творчо обдарованих школярів міста. А тому з уст учасників свята «Кобзар. Постать, що єднає Україну» линуть полум’яні слова про роль Тараса Шевченка для нас, громадян вільної країни ХХІ століття; щиро звучать слова Долі Поета (Гуржій К.) про те, що Тарас (Трофімов А.) буде найщасливішою людиною: пам'ять про нього житиме у серцях мільйонів. Із задоволенням гості школи співали пісню на слова Кобзаря «Бандуристе, орле сизий» разом із Кононенко А. (учениця 8-Б класу) та пісню «Діти України» - разом із Федченко М. (учениця 6-В класу). Наші гості відзначили і високий рівень авторської поезії, яку презентувала Марунич К., учениця 7-А класу, лауреат конкурсу «Тарасовими шляхами-2017».
Натхненні зверненням методиста методичного кабінету Управління освіти, молоді та спорту Маслюк В.М., учасники конкурсу розпочали виконувати завдання.
Приємно, що Наша Перша має перші вагомі результати у ІІ етапі Міжнародного мовно-літературного конкурсу ім..Т.Шевченка:
ІІІ місце посіли Плієва М.(учениця 11 класу), Шевчук М.(учениця 9-А класу) та
Настичук О.(учениця 8-А класу)
ІІ місце – Бершацька А. (учениця 10 класу), Хлівна Д.(учениця 8-Б класу) та Харінова В. (учениця 7-А класу)
І місце посіла Гуржій К. (учениця 8-Б класу).
Вітаємо вас, дорогі діти, і бажаємо подальших творчих досягнень!

Сорочинська С.К., учитель української мови та літератури


Роздрукувати статтю
Категорія: Новини школи
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.