6 листопада 2017 | Бондаренко Вадим

Канікули для того, щоб відпочивати

Усі люблять канікули: і діти, і батьки, і вчителі. У нас є можливість перепочити від шкільних буднів, зайнятися улюбленою справою, а ще– гарно розважитись!

Для учнів нашого 5-А класу осінні канікули залишили незабутні враження. 31 жовтня ми організували  святкування Дня  іменинника, під час якого навеселились досхочу: проводили тематичні конкурси, змагання, ласували різноманітними смаколиками, танцювали.

А наступного дня,  1 листопада, ми відправились на екскурсію до м.Черкаси у Країну професій, де кожен зміг відчути себе справжнім касиром, покупцем, суддею, поліцейським, модельєром, моделлю, лікарем та пацієнтом.  Захоплюючі інтерактивні кімнати, де все по-справжному: і продукти, і поліцейська форма, і різноманітні вбрання, і медичні інструменти. А у гарній компанії така екскурсія запам’ятовуєтьсянадовго і залишає лише приємні враження та емоції!


Роздрукувати статтю
Категорія: Новини школи
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.