6 листопада 2017 | Бондаренко Вадим

GoGlobal змінює освіту сьогодні і зараз

Промайнув майже тиждень після тренінгів GoCampAfterschool, які проводилися з 27 по 29 жовтня в м.Ірпінь,  а я тільки тепер починаю систематизувати і усвідомлювати, які незвичайні, корисні, цікаві, а найголовніше – такі потрібні знання я отримала!

По-перше, сам формат GoCamp AfterSchool -  це позашкільна програма  з поглибленим вивченням англійської мови із залученням іноземного волонтера. Після уроків діти зможуть взяти участь у реалізації захоплюючих проектів та завдань, спілкуючись лише англійською мовою між собою та з іноземним волонтером. За допомогою спеціально розробленої програми діти зможуть навчитися працювати в команді, спілкуватися в багатокультурному середовищі, критично мислити та бути толерантними до інших.
По-друге, КОМАНДА ТРЕНЕРІВ – це  талановиті педагоги найвищого рівня, відкриті та толерантні.  А відданість і натхнення, з яким вони ведуть заняття, даючи зрозумілі, дієві інструменти, які можна використовувати на уроках та у позакласній діяльності, перехоплюють подих. Впевнена, що кожен учасник повіз додому величезну валізунових форм і методів роботи.
Дуже творчою і різнобарвною була команда вчителів-учасниць тренінгу, інколи ідеї і практичні здобутки колег з інших шкіл дивували свою сміливістю і креативністю. Не зважаючи на вік і статус, усі брали участь в іграх, змаганнях , драматичних постановках.

Я мала честь представляти Нашу Першу та Смілу загалом і переконана, що ми дочекаємося свого волонтера та втілимо в життя такий проект, який буде суспільно корисним та найголовніше захоплюючим для кожного з учасників. Тому що GoGlobal не говорить про освіту майбутнього, а змінює її сьогодні і зараз.


Роздрукувати статтю
Категорія: Новини школи
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.