6 грудня 2017 | Бондаренко Вадим

GoCamp AfterSchool – Day 7

В рамках Всеукраїнського проекту GoGlobal AfterSchool, який став партнером ЮНІСЕФ, учні Смілянської загальноосвітньої школи №1, учасники осіннього афтерскула, долучились до "Найбільшого уроку в світі"!

Мета "Найбільшого уроку" - проінформувати якомога більше дітей про Глобальні Цілі Сталого Розвитку, прийняті ООН у 2015 році. Під час таких уроків школярі можуть дізнатись про проблеми та виклики, які стоять перед людством, а також про те, як вони самі можуть творити зміни.

Сьогодні ми обговорювали важливість чистої води для життя на планеті Земля, причини її забруднення, вплив забрудненої води на дитячий організм, та що діти можуть зробити заради того, щоб економити та зберігати воду у нашій країні. Діти активно долучались до обговорення в групах, розуміючи, наскільки глобальним є дане питання у світі, та усвідомлюючи, що тільки від них залежить, якою буде ситуація у нашій країні у майбутньому. Ми готові змінювати світ на краще!


Роздрукувати статтю
Категорія: Новини школи
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.