6 грудня 2017 | Бондаренко Вадим

Зі святом – із Днем Збройних Сил України

За вікном шостий день зими, шостий день грудня, а це означає, що весь український народ вшановує своїх захисників і відзначає День Збройних Сил України.

Це свято мужності, сили, впевненості, надійності, міцності, шляхетності, вірності, тобто тих якостей, які асоціюються у нас зі справжніми чоловіками. Це свято сильної, відкритої, безкорисної і непідкупної дружби, яка проходить перевірку небезпекою і ризиком. Такою дружбою може пишатися і наша школа, яка співпрацює з Смілянською військовою частиною А4167 та її командиром, Жуком Володимиром Павловичем.

І разом з тим – це  свято  всіх нас, бо ми, українці,   є причетними до наших збройних сил.  Адже всі ми    не лише любимо Вітчизну, а й пишаємося нею, отже,  вважаємо себе зобов’язаними її захищати.

Незважаючи на досить невелику офіційну історію українського війська, справжній вік Української армії сягає кількох століть, а її бойові традиції формувалися у важких кривавих війнах і конфліктах від Київської Русі до Другої світової війни. Про історію українського війська, здобутки і поразки, нагадали військовим учні нашої школи, підготувавши, за словами наших друзів-військових, «шикарний» концерт. Пісні про козаків, Смілу, війну, виступ юної балерини, запальний танець клубу «Шторм», легенда про Смілу, гумористичний танок «Василина», смачний пиріг, подяка за співпрацю, аплікація квілінгом від учасників Go Camp та теплі посмішки і слова учасників святкового концерту – все це стало незабутнім подарунком для людей, яким ми завдячуємо мирним небом над головою.

Щиро вітаємо всіх військовослужбовців з Днем Збройних Сил України та бажаємо Вам незламної волі в подоланні труднощів військового буття, надійного родинного тилу, богатирського здоров’я та звершення всіх ваших мрій і побажань.

Я дякую, солдате, за життя,
Що я живу без куль над головою.
За те, що маю я надію в майбуття,
І я думками завжди там з тобою.
Я дякую, солдате, і за те
Що маю те, чого немає в тебе.
Домівку теплу, сонечко ясне.

Блакитне, мирне українське небо.
Я дякую, солдате, що стоїш.

В передовій за рідну Україну.
За те, що чесний бій ведеш.

І захищаєш неньку-Батьківщину.

 

Заступник директора з виховної роботи Силка Н.А.


Роздрукувати статтю
Категорія: Новини школи
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.