18 грудня 2017 | Бондаренко Вадим

Міжнародний дитячий фестиваль “Світ талантів – 2017”

2 грудня в Українському домі відбувся ХІV Міжнародний дитячий фестиваль “Світ талантів - 2017” за участю талановитих дітей України та інших країн світу. Проект проходить вже на протязі 14 років за ініціативи Міжнародної громадської організації “Жінка ІІІ тисячоліття” - об’єднання ділових та успішних жінок, які взяли на себе обов’язок дати кожній дитині в Україні шанс реалізувати свої можливості, створити умови для їх духовного розвитку. Цей Фестиваль допомагає дітям реалізувати свої здібності, популяризувати національні культурні традиції, обмінюватися творчим досвідом, створювати атмосферу дружби і взаєморозуміння між дітьми, презентувати Україну як талановиту та гостинну країну.

Серед 1000 талановитих дітей яких гостинно зустрів Міжнародний конгрес-центр «Український дім», були і учні 7-Б класу Нашої Першої. Свої здібності юні таланти продемонстрували у конкурсах:

- «Шоу талантів» - вокал: Андрєєнко Олександра ІІ місце.

-  «Світ фантазій» - художники. Діхтяренко Владислав ІІ місце та Федорець Анастасія яка здобула найвищу нагороду гран-прі та була нагородження сертифікатом на поїздку до  табору «Артек».


Роздрукувати статтю
Категорія: Новини школи
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.