18 грудня 2017 | Бондаренко Вадим

Форум Інноваційної Освіти

Наші вчителі Тарасенко Марина Віталіївна та Демиденко Наталія Володимирівна відвідали Форум Інноваційної Освіти у Львові 9 грудня, який спільно організували Львівська міськрада, центр інноваційної освіти «Про.Світ» та «Простір освітніх ініціатив» Українського католицького університету.

Відкрив форум  заступник міського голови Львова Андрій Москаленко, який зазаначив «Я думаю, що всі, хто тут сьогодні є, знають і роблять все для того, щоб освіта була ключовою в розвитку міста і країни. Компанії підвищують планку вимог, але підвищення цієї планки має бути ще зі школи. Сьогодні світ стає дуже швидким і освіта повинна задавати цей швидкий тон. Наше найважливіше завдання показати, що саме вчитель є ключовою людиною, яка творить візерунок міста. Вчитель творить тих людей, які творять місто».

Приємно, що дискусійна панель на тему трансформації культури школи об'єднала не лише понад 200 вчителів, директорів та методистів з різних куточків України, а й учнів. Трансформація культури школи через призму цінностей; відкритість та співробітництво з громадою; місце та потреби учня в сучасному середовищі - питання, що обговорювались на дискусійній панелі.

Естонці - народ, який вірить в освіту, командний підхід у створенні освітнього простору - опції, які є визначальними - з історії успіху естонської школи від Гііе Ассер директора з 30-річним стажем роботи.

Учасники заходу ознайомилися з новими дієвими інструментами щодо побудови продуктивної командної роботи в школі, ефективної взаємодії з батьками та громадою. Освітяни та професійні тренери розповідали, як підвищити інтерес учнів до навчання за допомогою інформаційних технологій та освітніх технічних рішень.


Роздрукувати статтю
Категорія: Новини школи
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.