26 грудня 2017 | Бондаренко Вадим

Золотий запас

16 грудня наша команда «Золотий запас» взяла участь у I регіональному турнірі з фінансової грамотності, де посіла почесне 2 місце.

В турнірі брали участь учні 11 класу Музика Дар’я, Плієва Марія та Куріненко Михайло. Керівником команди була вчитель економіки та географії Подрушняк Любов Іванівна.

Як учасниця команди, можу сказати, що це була напружена боротьба за першість в області. Ми доклали неймовірних зусиль аби отримати гарний результат.

Звичайно, після гри я поцікавилася думкою інших членів команди про турнір:

«Це була дійсно боротьба за перемогу. В нас були гідні суперники, які не хотіли поступатися призовими місцями. Проте вони нас недооцінили. Ми дійсно боролися, показали всі свої навички і знання, здобуті під час підготовки до турніру, за що ми дуже вдячні нашому керівникові».
Музика Дар’я, учениця 11 класу

«Я вперше беру участь у подібному турнірі. Для мене все було новим, і, звичайно, я наполегливо готувався до нього. Зараз, вже маючи 2 місце, я можу сміливо заявити, що хочу ще!»
Куріненко Михайло, учень 11 класу

Наша команда щаслива, що змогла здобути чергове призове місце для «Нашої Першої», адже ми проявили всі свої знання і ту наполегливість, яким нас навчили в стінах рідної школи.

Плієва Марія, учениця 11 класу


Роздрукувати статтю
Категорія: Новини школи
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.