23 січня 2018 | Бондаренко Вадим

Діти створюють Країну

У кожної людини є своя місія на планеті Земля. Саме від нас залежить майбутнє людства! Для цього ми можемо почати з себе: посміхнутись, подумати, що робить нас щасливими.

Напередодні Нового року мені випала нагода брати участь у програмі «Діти створюють Країну». Завданням цього проекту було: написати твір-роздум на тему «Щастя і мир» та створити малюнок до твору. Мені було цікаво працювати над цим завданням. З нетерпінням я чекала підсумків. І ось надійшла довгоочікувана посилка. Організатори проекту (м. Київ) надіслали мені цікаві матеріали: екологічний кодекс, чарівного янгола – свічку Віри, книгу «Джуді Муді рятує світ», чарівний кристал і Сертифікат за участь у проекті.

У програмі наступного етапу - Марафон «Дерево миру», Марафон Добрих справ, Марафон відповідальності. Навесні відбудеться Конгрес учасників проекту, до якого можете долучитись і ви.

Запрошую своїх однокласників та учнів Нашої Першої долучитись до проекту «Діти створюють Країну».

 

                                                                   Дар’я Тіткова, учениця 6-А класу,

                                              учасниця програми «Діти створюють  Країну»


Роздрукувати статтю
Категорія: Новини школи
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.