23 лютого 2018 | Бондаренко Вадим

Благодійний ярмарок у Нашій Першій

 21 лютого відбувся традиційний щорічний ярмарок, до якого готувалися заздалегідь учні, батьки та вчителі. Такі заходи спрямовані на те, щоб виховати чуйних та добрих дітей. Ми сподіваємося, що наші учні, навіть закінчивши школу, займатимуться благодійністю. У ярмарку брали участь учні від 1 до 11 класу та їхні батьки. Підготовка до заходу тривала кілька днів. Батьки разом з дітьми готували різноманітну випічку та безліч інших смаколиків.

У цей непростий для країни час школярі пам’ятають про важливість духовного подвигу, милосердя та патріотизму. Учні нашої школи зі співчуттям та переживанням ставляться до тих людей, які воюють за наше мирне небо над головою. Особливим потрясінням для всіх нас стала звістка про загибель нашого випускника школи,  Дімітрова Михайла. Тож метою лютневого ярмарку став збір коштів на встановлення меморіальної дошки на честь Героя.

З великою  любов’ю  і почуттям  відповідальності  поставилися до  проведення цього заходу  школярі.  Актова зала перетворилася  на торговельний міні-павільйон,  парти – на прилавки,  переповнені  різним товаром: яблука, груші, безліч  різноманітної  смаковитої випічки, прикраси та картини, які виготовлені власноруч учнями – це все як на справжньому ярмарку. Блискуче підготувалися до свята діти всіх класів, ніхто не залишився осторонь. Школярі завзято торгували своїми товарами.

Весь шкільний колектив, безперечно, вважає, що ми, українці, – народ щедрий, гостинний, дружній, доброзичливий. Така наша вдача, такий менталітет. І ми ще не раз проведемо ярмарок милосердя, адже наші серця відкриті для добрих, благодійних справ.


Роздрукувати статтю
Категорія: Новини школи
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.