27 квітня 2018 | Бондаренко Вадим

Надзвичайно насичений день…

 

Учні 10-11 класу та вчителі ЗОШ №1 запросили яремчан відвідати інтегровані уроки, кожен з яких - особливий,   цікавий і по-своєму креативний. Учителі Фоміна В.О, Фоміна Н.Е., СорочинськаС.К., Скубенко Т.М., Новочуб В.М., Кавун І.М., Пустовіт В. М. виявили надзвичайні вміння і провели майстер-клас щодо використання інноваційних технологій на  інтегрованих уроках інформатики та технологій, української та зарубіжної літератури, історії України та мистецтвознавства. Учні мали можливість попрацювати у групах, виконували завдання, поставлені перед ними,  разом досягали мети.   Учні зазначили, що працюючи на уроках, взяли для себе багато корисної інформації для підготовки до ЗНО.  На уроці історії та мистецтвознавства школярі доводили, що мистецтво та історія нероздільні. Твори митців М.Леонтовича, Я.Степового зазвучали по-новому. А пісню «Зоре моя вечірня»  (вірші Т.Г. Шевченка, музика Ярослава Степового)  виконували разом.

Справі – година, а час на розваги потрібно… Тому опісля насичених і змістовних уроків час розважитись та поспілкуватись. Керівник проекту «Як козаки та гуцули Україною мандрували» Римарук Мар’яна Степанівна провела для учасників тренінг «Згуртований, доброзичливий, успішний…». А потім всі учасники заходу на згадку про спільно проведений час натхненно працювали в арт-майстерні під керівництвом Яхненко Л.І над проектом «Моя країна від Заходу до Сходу». Хлопці та дівчата, учителі висадили дерева дружби на алеї біля школи. Девіз  «В єдності сила, сила –це ми, Сміла-Яремче разом завжди!»  витав у повітрі, відчувався у потисках рук, у голосах дітей…


Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.