27 квітня 2018 | Бондаренко Вадим

Час летить немов на крилах…

О 12. 00  в актовій залі проводили підсумкову зустріч з делегацією  із дружнього міста  Яремче, для яких було презентовано «Калейдоскоп ідей Нашої Першої».  Учителі Хлівна Н.В., Кагамлик І.Г., представили проект «GoCamp After School», Демиденко Н.В. та її учні розробили банер досягнень у проекті  «Освіта для сталого розвитку».

Для гостей виступила команда  юних пожежників «Спалах», під керівництвом Яхненко Л.І.

Яскравим був виступ команди «Варта» (керівники Силка Н.А., Орловська Т.О.).

По завершенні «Калейдоскопу ідей  Нашої Першої» відбулося засідання круглого столу, під час якого діти ділилися враженнями від поїздки, планували заходи для продовження роботи проекту. Плієва Марія взяла інтерв’ю в учасників круглого столу на тему: «Що мені найбільше сподобалося?».

Приємно було чути, що ніхто з учасників проекту ні секунди не пошкодував про участь у ньому. Висловили бажання і надалі проводити час разом, досягати нових вершин, планувати і здійснювати нові проекти та обмінюватися досвідом.

Підсумовуючи сказане, Ганна Миколаївна, учитель української мови та літератури ЗОШ №1 м. Яремче, прочитала поезію Мирри Радамирової, яка прозвучала як напутнє слово учасникам проекту:

Життя дароване нам Богом,
І кожен з нас несе свій хрест.
І в кожного своя дорога
І свій найвищий Еверест.
Життя, воно таке кумедне
То рівне як карпатський бук,
А то дивись,воно і зверне,
І заведе тебе у кут.
Воно мінливе, наче вітер,
І лагідне, як рідна мати.
То заморозить ніжні квіти,
А тут їх буде поливати...
Та жити треба щохвилини.
В негоду, спеку у дощі.
І пам’ятати - ти людина!
І неповторні дні твої.
І хай бенкети не для бідних,
Можливо, не в бенкетах суть.
Життя прожити треба гідно.
Не впасти в лицемірство й бруд.
Бо це життя таке привітне,
І Бог його дарує раз.
І хай не все воно погідне,
Та ти живи, бо це - твій час!!!

На згадку про віддану дружбу двох шкіл, гостям вручили пам’ятні подарунки та Почесну грамоту «Юним екологам нашої планети». Чекаємо з нетерпінням нових зустрічей!


Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.