4 травня 2018 | Бондаренко Вадим

Посади дерево для майбутнього України

Кожного року людство споживає більше ресурсів, ніж встигає відновити наша планета. Якщо тенденція не зміниться, то у 2030 році для забезпечення потреб нам знадобиться дві Землі.

Ми віримо в те, що разом ми можемо зменшити шкоду, яку завдають люди навколишньому середовищу. Зокрема, зберегти та примножити природу України, для теперішніх та майбутніх поколінь українців.

У рамках весняного місячника озеленення, прибирання та благоустрою в Смілянській ЗОШ І-ІІІ ступенів №1, відбулася акція «Посади дерево для майбутнього України». Впродовж трьох днів з 25 по 27 квітня учнями школи було посаджено 95 дерев. І в цій справі ми не одні, до нас долучилися учні Яремчанської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1,  разом було висаджено «Дерево дружби», яке буде символом  нашої співпраці і гарних відносин, не дивлячись  на відстань 700 км.

Діти ділилися один з одним порадами та враженнями від цієї приємної  справи.

Розростатимуться зелені насадження, а з ними і чутки про добру справу.  Через декілька років ми зможемо помилуватися, а можливо, навіть похизуватися нашою доброю справою майбутнім поколінням. Сподіваємося, що деревами милуватимуться не тільки в закладі, а й мешканці міста.


Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.