8 травня 2018 | Бондаренко Вадим

Наша школа активно проводить День здоров’я

Здоров'я - один із найбільших подарунків  від Природи людині, і кожен з віком розуміє це краще і краще. Завдяки міцному здоров'ю можна отримати від життя значно більше радості, адже здорова людина живе у стані гармонії та рівноваги.

Як каже народне прислів'я: «Найбільше багатство — здоров’я».  Наша школа активно проводить День здоров'я. І цей рік не став виключенням. Суботу, 5 травня, ми розпочали, як завжди: з ранкової зарядки. Відвідавши важливі уроки, ми вишикувалися на спортивному майданчику. І великою, веселою юрбою пішли до лісового урочища «Дерефінчик». Ліс привітно  зустрів нас весняною прохолодою, тихим шелестом листя та приємними ароматами трав.  Після того, як кожен клас облаштував свою галявину,  ми вишикувалися загонами для проведення естафети речівок англійською мовою. Кожен клас по-особливому підійшов до цього завдання. І не можна було виділити якийсь один клас, тому що у кожного це було смішно і індивідуально. А потім на чолі з Хлівною Наталією Володимирівною  ми провели танцювальний флешмоб. Ох і натанцювалися ж ми! Після цього учні 10 класу допомогли вчителю фізичної культури провести квест «Молодь обирає здоров'я» для учнів 4 – 9 класів. Малюки виявилися дуже кмітливими та швидкими. Крім цього ми мали можливість взяти участь у фото-квесті. Це було просто чудове завдання.  Але який же ж відпочинок без лісової каші? Набігавшись, ми їли смачну кашу, яка пахла лісовим багаттям. Сиділи дружнім колом та розповідали цікаві історії. Додому  прийшли щасливі та втомлені. Особисто для мене це був один з найкращих днів, проведених з великою шкільною родиною.

Міленко Ксенія, учениця 10 класу


Роздрукувати статтю
Категорія: Новини школи
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.