18 травня 2018 | Бондаренко Вадим

Євроквест «Згода в різноманітті»

У рамках тижня Європейського вибору до Дня Європи, який відзначають 19 травня, з учнями10 класу Смілянської  загальноосвітньої школи I-III ступенів №1, учитель географії Подрушняк Л.І.  провела євроквест  «Згода в різноманітті». Цей вислів є девізом країн ЄС.

Учні об`єдналися у 4 команди, отримали  маршрутні листи із завданнями. Необхідно  було пройти 5 станцій:  «Європа музична»,де учні визначали  неофіційні гімни країн та міст Європи; «Унікальна архітектура Європи», де учасники  ознайомилися з незвичайними за своєю архітектурою  будинками країн Європи; «Література і  Європа», де учні складали твори  «Україна - серце Європи»  п`ятьма європейськими мовами; на станції  «Євроерудит» школярі проявили свої інтелектуальні здібності щодо незвичайних фактів про Європу; «Цікава географія», де учасники впізнавали за описом країни  Європи.

Усі завдання були надзвичайно цікавими і захоплюючими. Слід відмітити, що членами журі були не тільки учителі, але й учні 11 класу – призери міських та обласних олімпіад з географії та економіки.

Цей квест допоміг нам ще раз усвідомити, що ми європейці не завдяки географічному розташуванню,а завдяки інноваціям, національному самовизначенню та патріотизму.

Ми – українці, - пишаємося цим!

                                                              Кривошея А., Давиденко Л., Авраменко В., учениці 10 класу.


Роздрукувати статтю
Категорія: Новини школи
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.