21 травня 2018 | Бондаренко Вадим

Дні Сталої Енергії

Цього року, з 15 травня по 18 травня, наша школа відзначала Дні Сталої Енергії. Вперше європейський тиждень Сталої Енергії відзначався у нашій країні у 2011 році. Сотні організацій та громадян беруть участь в заходах енергетичного тижня, що спрямовані на підвищення енергоефективності та пропагують відновлювальні джерела енергії.

Метою проведення таких днів стала насамперед підвищення поінформованості учнів стосовно сучасних способів ощадного й ефективного використання енергії.

В ці дні у школі проводилися заходи та акції, які нагадували учням про необхідність берегти енергію, більш ощадливо ставитися до води, тепла, газу та інших природних ресурсів.

Учні нашої школи, Гуржій Крістіна (8-Аклас), Новікова Анна (8-Аклас), Хлівна Дар'я (8-А клас), Богун Максим (10 клас), Прокоф’єв  Андрій (10 клас), перемогли у еко-освітньому конкурсі «Компола», який проводився між школами всієї України.

Можна сміливо говорити, що «Наша Перша» дбає про збереження нашої Планети вчора, сьогодні і завжди.


Роздрукувати статтю
Категорія: Новини школи
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.