22 травня 2018 | Бондаренко Вадим

Обдарованість року – 2018


У Нашій Першій    18 травня відбувалось свято «Обдарованість -2018», у тісному родинному колі  пошановували учнів, які упродовж року наполегливо працювали у різних видах діяльності: спорт, навчання, мистецтво.  Все у залі свідчило про урочистість заходу: святкова сцена, шановні гості  і схвильовані учні та їх батьки, кубки, нагороди. Медалі, грамоти, які майоріли розмаїттям на виставці спортивних досягнень учнів нашої школи «Гордість року – 2018»

«Я взагалі не вірю в одну єдину силу таланту, без наполегливої роботи. Видихається без неї найбільший талант, як затихне в пустелі джерело, що не пробиває собі дороги через піски ...» говорив Ф.І. Шаляпін.

Саме ці слова відомого співака перефразувала Інна Борисівна Гайдай, відкриваючи свято «Обдарованість – 2018».

Погодьтесь,  що талант, геніальність, обдарованість, наполегливість – це ті бажані риси , які ми хотіли б бачити насамперед у собі. Кожна людина  по – своєму талановита, бо немає  неталановитих дітей…. Але тільки наполегливо працюючи над собою, можна досягти найкращих результатів.  У нашій школі багато переможців  міських, обласних, Всеукраїнських конкурсів було відзначено на святі «Золоте зерно», але діти продовжують дивувати своїми талантами, тому це дійство було справді  і урочистим, і  в той же час родинним, справжнім…   Ведучі свята – Людмила Іванівна Яхненко, Криволєсов Назар - оголошували переможців у  різних номінаціях: « Ерудит року»,  (Євсєєва М.,Бершацька А, Солоничний В., Музика Д., «Науковець року» (Плієва М., Богун М., Кривошея А.) «Золотий голос»  (Ткаченко А., Чукін І. та ансамбль «Квіти життя») «Лідер року»,  (Музика Д., Бершацька А., Кривошея А.), «Художник року»,  (Величко С., Люлька А., Федорець А.,) «Поет року» (Карпань М., Марунич К., Плієва М., ) «Актор року» (Кот С., Чапля М., Прокоф’єв А.)  «Спортсмени року» (Діхтяр П., Гноєва О., Стеценко В., Шевченко Є.) «Спортивна гордість року» (шкільні команди з футболу, легкої атлетики та «Старти надій - 2018»).

На святі були присутні діти, батьки та шановні гості, які так чи інакше пов’язані з Нашою Першою.  Ткаченко Юлія, Козлова Аліна, випускниці нашої  школи, зараз плідно працюють і навчаються, але як журі визначали переможців у номінаціях та вручали грамоти.  Приємно, що Аліна та Юлія не забувають рідну школу і подарували пісню (у виконанні Аліни), а вихованці школи «Flying Dance»  - запальний танок.  Інна Борисівна   Гайдай, Тетяна Миколаївна Скубенко, Людмила Іванівна  Яхненко, Силка Наталія Анатоліївна, Дубовик Віталія Олександрівна, як справжні Берегині Нашої Першої, відзначили  грамотами переможців у номінаціях. Час пролетів так швидко, не хотілось залишати залу, де панували родинний затишок, урочистість,  незабутні враження, талант і справжні емоції. Пишаймося, що ми такі талановиті, працюймо над собою і примножуймо славу Нашої Першої.

Вчитель української мови та літератури Ткаченко Л.Л.

 

 

 


Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.