23 вересня 2019 | Фоміна Віра

Партизанськими стежками рідного краю

22 вересня - день партизанської слави, що відзначається як данина всенародної поваги до тих, хто в суворий воєнний час боровся з німецькими загарбниками в глибокому тилу ворога, не шкодуючи крові і самого життя.

Учні 9 А класу разом із екскурсоводом міського краєзнавчого музею - Андрієм Івановим відвідали братські могили, що розташовані поблизу 9 кілометра, вздовж Черкаської траси. Завдяки цікавій розповіді історика, учні дізналися багато корисної інформації про сумні події тих років, взяли  участь в безлічі інтерактивів, спрямованих на запам'ятовування отриманої інформації та поглибили знання  з історії  рідного краю.

Величний подвиг  партизан і підпільників вартий вічної народної пам’яті. Молоде покоління про їхні бойові подвиги, їх героїчне життя може дізнатися сьогодні з розповідей, кінофільмів, творів художньої літератури. Наш обов’язок –  згадувати про них не тільки в свята, а кожного дня пам’ятати про тих, хто кував перемогу і загинув у цій страшній війні.

                                                                  Лозова Даріна, учениця 9 А класу


Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.