2 жовтня 2019 | Фоміна Віра

Міський проект «Історичні місця мікрорайону»

«Якщо потрібно реалізувати проект, тоді це до нас» -  саме з таким месенджем команда учнів 11-х класів Нашої Першої підійшла до реалізації підпроекту «Історичні місця мікрорайону», в рамках міського проекту «Зробимо Смілу кращою» за ініціативи ВО «Черкащани».

Що нас надихнуло а створення борду? Звичайно любов до свого міста, бажання ділитися історичними знаннями і саме таким чином виховувати любов мешканців міста до їхньої малої Батьківщини, адже ми знаємо, що – «Хто не знає свого минулого, той не вартий майбутнього, хто не відає про славу своїх предків, той сам не вартий поваги».

Хто нам допоміг у реалізації проекту? В першу чергу це ініціатори даного проекту ВО «Черкащани», за що їм величезна вдячність. Також плідна співпраця та дружба з ГО «Пошук.Сміла» дала свої результати, Іванов А.К., став не лише експертом для нашої команди, а і чудовим гідом по історичним сторінкам Сміли і її району.

Робота кипіла щодня протягом тижня, ми поспішали, тому що розуміли, що хочемо привітати наше містечко з Днем народження. Щоб встигнути вчасно на допомогу прийшла чудова родина професіоналів своєї справи – Горицький Володимир та Ірина.

Тож що ми маємо на сьогоднішній день: втілений у життя задум. Який ми виношували не один рік, друзів, які долучилися до нашої ініціативи, вдячних мешканців мікрорайону, яких ми помічаємо біля нашого борду і максимум задоволення від командної роботи.

 

Учасниця проекту Зінченко А.


Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.